Actieve yoga gebaseerd op ashtanga yoga

Wil je naar een yogavorm met wat meer pit?

Bij Blijlijf is de actieve yoga gebaseerd op ashtanga yoga. Meestal is het een les volgens de vaste eerste serie houdingen van de ashtanga, maar soms maak ik ook wel eens een uitzondering. Door de vaste serie, krijgt je lichaam tijd om in een meditatieve flow te komen en hoef je niet steeds op de docent te letten. De docent is er om je wegwijs te maken in de houdingen en helpt je om de houdingen te kunnen aanpassen en doorvoelen. Wil jij actief bezig zijn? Neem dan eens een proefles Ashtanga yoga. In deze meer traditionele, heel actieve vorm van yoga bouw je langzaamaan meer kracht en lenigheid op. De houdingen hebben een reinigende werking voor je lichaam en dat merk je! Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal komen er processen op gang, waardoor je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen staat. Als je de yogavorm vaker beoefent, wordt het een meditatieve flow, waarbij je ademhaling ontzettend belangrijk is. Uiteraard ga ik je vanaf stap een daarbij begeleiden.

Heb je al wat meer ervaring? Ook dan ben je van harte welkom!

Een ashtanga yoga les duurt ongeveer een uur en een kwartier. Om te kijken of ashtanga yoga bij jou past is het mogelijk om een gratis proefles te nemen. Op die manier kun je kijken of het iets voor jou is! Om je de tijd te geven om ook de uitwerking te voelen is het mogelijk om maximaal 2 proeflessen bij te boeken. Deze zijn 10 euro per les. Daarna zijn de losse lessen 12,50 euro per les. 

Uiteraard kun je ook meteen voor een lessenkaart kiezen. Dan betaal je 9,50 euro per les voor 15 lessen. Zo’n kaart is 20 weken geldig (exclusief de genoemde vakanties onder het lesrooster). Heb je voorkeur voor een ander tijdstip, laat het weten!

Op het moment worden er ook combinatielessen gegeven, waarbij je begint of juist eindigt met zachte yin of stretchhoudingen. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel even!