Yin & yang yoga

Wil je naar een yogavorm die iets actiever (yang) is?

Blijlijf geeft ook een les waarin actieve yoga gecombineerd wordt met rustigere yoga; meestal met yin yoga en soms zelfs een restorative houding. De actievere houdingen, die we meestal aan het begin van de les doen, zijn gebaseerd op ashtanga yoga

Tijdens het actieve gedeelte van de les selecteer ik houdingen zoals de hond en de krijger uit de ashtanga reeks. Zo is de les iedere keer anders. Ik stem de les af op de groep en alle houdingen zijn aan te passen afhankelijk van hoe jij je voelt vandaag. De houdingen hebben een reinigende werking voor je lichaam en dat merk je! Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal komen er processen op gang, waardoor je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen staat. Je bouwt geleidelijk kracht op.

In het rustigere deel van de les gaan we over naar de zachte stretches van de yin yoga en de rust en zachtheid van de restorative yoga. Zo heeft je lichaam alles in 1, in een enkele heerlijke yogales.

Om te kijken of deze combinatieles bij jou past is het mogelijk om een gratis proefles te nemen. Op die manier kun je kijken of deze les iets voor jou is! Om je de tijd te geven om ook de uitwerking te voelen is het mogelijk om maximaal 2 proeflessen bij te boeken. Deze zijn 10 euro per stuk. Daarna kost een losse les 12,50 euro.

Uiteraard kun je ook meteen voor een lessenkaart kiezen. Dan betaal je 162,50 euro voor 15 lessen. Zo’n kaart is 20 weken geldig (de vakanties genoemd onder het lesrooster tellen niet mee). Heb je voorkeur voor een ander tijdstip, laat het weten!

Meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel even!