Yin & yang yoga

Wil je naar een yogavorm die iets actiever (yang) is?

Blijlijf geeft ook een les waarin actieve yoga gecombineerd wordt met rustigere yoga; meestal met yin yoga en soms zelfs een restorative houding. De actievere houdingen, die we meestal aan het begin van de les doen, zijn gebaseerd op ashtanga yoga

Tijdens het actieve gedeelte van de les selecteer ik houdingen zoals de hond en de krijger uit de ashtanga reeks. Zo is de les iedere keer anders. Ik stem de les af op de groep en alle houdingen zijn aan te passen afhankelijk van hoe jij je voelt vandaag. De houdingen hebben een reinigende werking voor je lichaam en dat merk je! Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal komen er processen op gang, waardoor je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen staat. Je bouwt geleidelijk kracht op.

In het rustigere deel van de les gaan we over naar de zachte stretches van de yin yoga en de rust en zachtheid van de restorative yoga. Zo heeft je lichaam alles in 1, in een enkele heerlijke yogales.

De tarieven vindt je in het tarievenoverzicht.

Alle yogalessen van Blijlijf vinden plaats in de mooie ruimte van Floral Dance Art op de Nederweerterdijk 7a in Meijel. Je bent van harte welkom!

Meer weten? Neem dan contact op!