Ashtanga yoga

Wil je naar een yogavorm met wat meer pit?

Neem dan eens een proefles Ashtanga yoga. In deze meer traditionele, heel actieve vorm van yoga bouw je langzaamaan meer kracht en lenigheid op. De houdingen hebben een reinigende werking voor je lichaam en dat merk je! Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal komen er processen op gang, waardoor je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen staat. Als je de yogavorm vaker beoefent, wordt het een meditatieve flow, waarbij je ademhaling ontzettend belangrijk is. Uiteraard ga ik je vanaf stap een daarbij begeleiden.

Adem in… upward facing dog, zachte blik naar de neus. Adem uit… naar de hond. Dat leer je allemaal!

Heb je al wat meer ervaring? Ook dan ben je van harte welkom!

Een ashtanga yoga les duurt ongeveer een uur en een kwartier. Om te kijken of ashtanga yoga bij jou past is het mogelijk om een gratis proefles te nemen. Op die manier kun je kijken of het iets voor jou is! Om je de tijd te geven om ook de uitwerking te voelen is het mogelijk om maximaal 2 proeflessen bij te boeken. Deze zijn 10 euro per les. Daarna zijn de losse lessen 12,50 euro per les. 

Uiteraard kun je ook meteen voor een lessenkaart kiezen. Dan betaal je 9,50 euro per les voor 15 lessen. Zo’n kaart is 20 weken geldig (exclusief de genoemde vakanties onder het lesrooster). Heb je voorkeur voor een ander tijdstip, laat het weten!

Op het moment worden er ook combinatielessen gegeven, waarbij je begint of juist eindigt met zachte yin of stretchhoudingen. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel even!