Yin yoga

Yin yoga kan je helpen helemaal te ontspannen en spierspanningen los te laten. Daarnaast houdt yin yoga je gewrichten soepel en stimuleert yin yoga het herstellende vermogen van je lichaam. Doordat je bij yin yoga echt de tijd neemt om te voelen en er weefsels gestimuleerd worden is het mogelijk dat er blokkades opgeheven worden of emoties loskomen. Ook kan het je inzichten geven die in het dagelijks leven van pas komen. Bij yin yoga blijf je, zo ontspannen mogelijk, wat langer in dezelfde houding. Dat kan heel rustgevend en soms ook confronterend zijn. Meestal ben je aan het einde van de les helemaal ontspannen, is er meer ruimte in je lijf en is je hoofd helemaal ‘leeg’. Durf jij het aan om in de spiegel van yin yoga te kijken?

Yin houding; ontspannen op zoek naar de stretch

Soms is het bij yin yoga even zoeken naar een houding die voor jouw lichaam op dat moment geschikt is. Daarom is er veel aandacht voor individuele begeleiding. Sinds mei 2018 is de sfeervolle ruimte die je op de foto’s ziet gereed. In deze ruimte worden de lessen gegeven tot maximaal 9 deelnemers.

Ervaar de rust van yin yoga. Foto: Simone Voort Photography
www.simonevoort.com

Een yin yoga les duurt een uur en een kwartier. Meer informatie over de lesmomenten vind je in het lesrooster.

Om te kijken of yin yoga bij jou past is het mogelijk om een gratis proefles te nemen. Op die manier kun je kijken of yin yoga iets voor jou is! Om je de tijd te geven om ook de uitwerking te voelen is het mogelijk om maximaal 2 proeflessen bij te boeken. Deze zijn 10 euro per stuk. Daarna kost een losse les 12,50 euro.

Uiteraard kun je ook meteen voor een lessenkaart kiezen. Dan betaal je 162,50 euro voor 15 lessen. Zo’n kaart is 20 weken geldig (de vakanties genoemd onder het lesrooster tellen niet mee). Heb je voorkeur voor een ander tijdstip, laat het weten!

Er worden op dit moment ook combinatielessen gegeven, waarin yin yoga en actievere yoga gecombineerd worden, informeer naar de mogelijkheden!

Interesse? Neem contact op!