Online groepslessen yoga en beweging bij Blijlijf

Sinds 16 maart zijn alle groepslessen van Blijlijf online te volgen. Dat betekent dat jij vanaf thuis online bij de les kunt zijn, net zoals de rest van de groep. We bespreken kort hoe het met iedereen gaat; je kunt de andere deelnemers dan ook zien. Daarna begint de les en kun je je eigen beeld en geluid uitzetten of aanlaten, net wat je prettig vindt. Je ziet en hoort mij op het scherm en kunt op deze manier de les volgen.

De meeste deelnemers vinden de les makkelijk te volgen en zijn verrast dat ze toch zo goed kunnen ontspannen thuis.

Normaal gesproken zijn de lessen in de grote studio, maar voor de gelegenheid heb ik de massageruimte ingericht als online studio. Als je meedoet aan een les, dan zie je het volgende:

Zo zie je mij en jezelf (onderin) in beeld als je de les vanaf thuis aan het volgen bent.

Wil je dit graag eens uitproberen? De eerste online les is voor iedereen gratis. Zolang de maatregelen in verband met Corona van kracht zijn, ontvang je bovendien een korting op losse lessen. Deze zijn normaal gesproken 12,50 euro en op dit moment kost een losse les 10 euro.

Wil je eens meedoen, neem dan contact op!

Vanaf 1 juli gaat de studio weer open! Voor meer informatie over hoe het een en ander dan werkt bij Blijlijf, kijk je bij de studio.

Tot gauw online!