Workshops

Regelmatig worden er workshops georganiseerd bij Blijlijf. Hieronder lees je welke workshops regelmatig terugkomen, maar je kunt ook zelf contact opnemen als je een workshop voor een groep aan het organiseren bent! De geplande workshops worden meestal ook via Facebook aangekondigd.

Restorative workshops

Regelmatig zijn er workshops waarin je deze rustige yogavorm wat uitgebreider kunt ervaren. Daarbij is ook altijd gelegenheid tot even napraten met een kopje thee en wat lekkers.

Geniet van de rust in je hoofd en de stilte in je lijf!Yin yoga en klankschalen

In samenwerking met Susan Lenting worden er regelmatig workshops georganiseerd. Deze starten met een fijne yin yoga les en worden afgerond met een heerlijk klankschaalconcert door Susan met daarna een extra lange eindontspanning. Een heerlijk moment voor jezelf dat diep doorwerkt in je lijf. Na afloop ronden we af met wat lekkers en een kopje thee.

De kosten van deze workshop zijn 30 euro.

Da’s iedere keer weer een feestje!


Wil jij een uitje organiseren?

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Blijlijf workshops te boeken als groep. Indien gewenst wordt een hartelijke ontvangst met thee en lekkers verzorgd, zodat je hier met jouw groep een echt uitje van kunt maken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht

Meer weten? Neem contact op!