Workshops

Regelmatig worden er workshops georganiseerd bij Blijlijf. Hieronder lees je welke workshops in de planning staan, maar je kunt ook zelf contact opnemen als je een workshop voor een groep aan het organiseren bent.

Restorative workshops in Asten bij Yoga Jiva

Blijlijf geeft dit voorjaar een aantal restorative workshops bij Yoga Jiva in Asten. Een reeks van 2 x 4 workshops op de zondagmiddag. In de eerste reeks ervaar je de kracht van restorative yoga aan de hand van verschillende thema’s. In het tweede gedeelte gaan we nog een laagje dieper en bekijken we ook hoe je met deze yoga vorm thuis aan de slag zou kunnen en dergelijke. Je kunt ook losse workshops meedoen!

De eerste workshop van de reeks vindt plaats op 26 januari 2020.

Meer informatie? Kijk op de site van Yoga Jiva of klik meteen naar deze workshops.

Uiteraard mag je ook met mij contact opnemen!

Workshops bij Blijlijf

Uiteraard komen er in 2020 ook weer workshops bij Blijlijf. Deze worden altijd aangekondigd via deze pagina en via facebook. Heb je een bepaalde workshop in gedachten? Laat het me weten!

Wil jij een uitje organiseren?

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Blijlijf workshops te boeken als groep. Indien gewenst wordt een hartelijke ontvangst met thee en lekkers verzorgd, zodat je hier met jouw groep een echt uitje van kunt maken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht

Meer weten? Neem contact op!