Workshops

Regelmatig worden er workshops georganiseerd bij Blijlijf. Hieronder lees je welke workshop in de planning staan, maar je kunt ook zelf contact opnemen als je een workshop voor een groep aan het organiseren bent.

Yin XL Workshop

Zondag 8 september van 10:00 tot 12:30 uur

In deze workshop kom je weer helemaal in contact met je lijf. De yin houdingen maken ruimte in je lichaam en je voelt je daarna heerlijk ontspannen.

Ervaar de rust en ruimte in je lijf met yin yoga!

10:00 ontvangst

10:15 – 12:15 workshop

12:15 afsluiting met een kopje thee en wat lekkers

Lazy sunday yoga en yogamassage ‘Herfst-editie’

Zondag 22 september van 9:30 tot 13:00 uur

In deze yogamassageworkshop, wordt het geven en ontvangen van een yogamassage gecombineerd met yin yoga en restorative yoga. Een unieke combinatie, die Blijlijf in samenwerking met Debbie van den Heiligenberg van Praktijk Metta aanbiedt.

Ontspannen de herfst in met yoga en yogamassage

De eerstvolgende workshop staat gepland op zondag 22 september van 9:30 tot 13:00. Deze workshop zal in het teken staan van de herfst, zodat je lijf zich kan aanpassen aan het nieuwe seizoen. De kosten van deze ontspannen en leerzame workshop, begeleid door 2 docenten, zijn 45 euro per persoon. Je kunt je alleen of in tweetallen opgeven.

Interesse? Laat het weten middels het contactformulier!

De yogamassagemat ligt al klaar

Wil jij een uitje organiseren?

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Blijlijf workshops te boeken als groep. Indien gewenst wordt een hartelijke ontvangst met thee en lekkers verzorgd, zodat je hier met jouw groep een echt uitje van kunt maken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht

Meer weten? Neem contact op!