Workshops

Regelmatig worden er workshops georganiseerd bij Blijlijf. Hieronder lees je welke workshop in de planning staan, maar je kunt ook zelf contact opnemen als je een workshop voor een groep aan het organiseren bent.

Lazy sunday yoga en yogamassage ‘Zomer editie’

Zondag 2 juni van 9:30 tot 13:00 uur

In deze yogamassageworkshop, wordt het geven en ontvangen van een yogamassage gecombineerd met yin yoga en restorative yoga. Een unieke combinatie, die Blijlijf in samenwerking met Debbie van den Heiligenberg van Praktijk Metta aanbiedt.

Vol passie de zomer in bij Blijlijf!

De eerstvolgende workshop staat gepland op zondag 2 juni van 9:30 tot 13:00. Deze workshop zal in het teken staan van de zomer, zodat je lijf zich kan aanpassen aan het nieuwe seizoen. De kosten van deze ontspannen en leerzame workshop, begeleid door 2 docenten, zijn 45 euro per persoon. Je kunt je alleen of in tweetallen opgeven.

Interesse? Laat het weten middels het contactformulier!

De yogamassagemat ligt al klaar

Yin & Restorative lente workshop

Zondag 14 april van 10:00 tot 12:00 uur

Wil jij de lente in met Yin en restorative yoga? Dat kan met deze yin & restorative lente workshop. In deze workshop gaan we aan de slag met houdingen die passen bij de lente en die de lever- en de galblaasenergie vrijer laten stromen. We beginnen met een paar oefeningen om het lichaam ‘wakker’ te maken, gaan over naar een aantal yin yoga houdingen en sluiten af met zachte restorative houdingen om het lichaam helemaal tot rust te laten komen en de houdingen volledig te laten inwerken. Daarna komt je lijf helemaal tot rust in de eindontspanning.

Ontspannen de lente in met yin en restorative yoga

Kosten van deze heerlijk ontspannende workshop: 25 euro per persoon.

Meedoen? Laat het weten via het contactformulier!

Wil jij een uitje organiseren?

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Blijlijf workshops te boeken als groep. Indien gewenst wordt een hartelijke ontvangst met thee en lekkers verzorgd, zodat je hier met jouw groep een echt uitje van kunt maken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht

Meer weten? Neem contact op!