Workshops

Regelmatig worden er workshops georganiseerd bij Blijlijf. Hieronder lees je welke workshops in de planning staan, maar je kunt ook zelf contact opnemen als je een workshop voor een groep aan het organiseren bent.

De herfst in met yin yoga: aarden, loslaten, verstillen

Zondag 8 september van 10:00 tot 12:30 uur


In de herfst breekt de periode aan waarin we weer wat meer naar binnen keren. Een tijd om goed te voelen wat je nodig hebt en wat je los kunt laten. Je aandacht is in je lijf en we werken aan het gewaarworden van het contact met de ondergrond, zodat je nog makkelijker in de houdingen kunt ‘wegzinken’. In deze yin yoga sessie krijg je alle tijd om te luisteren naar alle sensaties, gedachten en gevoelens die voorbij komen tijdens de houdingen. In de workshop doen we houdingen die gekoppeld zijn aan de meridianen die passen bij de herfst, waarmee het loslaten extra wordt ondersteund, zodat je een stukje steviger en lichter uit de workshop komt!
Uiteraard sluiten we de workshop af met thee en iets lekkers!

Planning:
10:00 ontvangst
10:15 – 12:15 workshop
12:15 – 12:30 afronding

De kosten voor de workshop zijn 25 euro per persoon.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier of bel 06-15116387.

In deze workshop kom je weer helemaal in contact met je lijf. De yin houdingen maken ruimte in je lichaam en je voelt je daarna heerlijk ontspannen.

Ervaar de rust en ruimte in je lijf met yin yoga!

Lazy sunday yoga en yogamassage ‘Herfst-editie’

Zondag 22 september van 10:00 tot 13:00 uur

Een moment écht voor je Zelf?

Doe dan mee met deze workshop, waarbij alles in het teken staat van voelen en zijn. Ben jij soms ook een beetje jezelf kwijt door alle hectiek en prikkels om je heen? Stem weer volledig op jezelf af deze ochtend. We gaan aan de slag met o.a. (zelf)massage, yoga, voeding, meditatie, zelfreflectie en tips om in het dagelijks leven meer met het ritme van de natuur te leven.

Docent: Debbie van den Heiligenberg, massagetherapeute, van Praktijk Metta

Kosten: € 37,50                .

Interesse? Laat het weten middels het contactformulier!

De yogamassagemat ligt al klaar

De herfst in met restorative yoga: ademen, loslaten, verstillen

Zondag 20 oktober van 10:00 tot 12:30 uur

De herfst met restorative yoga; ademen, loslaten en verstillen. In de herfst breekt de periode aan waarin we weer wat meer naar binnen keren. Een tijd om goed te voelen wat je nodig hebt en wat je los kunt laten, iedere uitademing een beetje meer. In deze restorative yoga sessie krijg je alle tijd om te luisteren naar alle sensaties, gedachten en gevoelens die voorbij komen tijdens de houdingen. In de workshop doen we houdingen die gekoppeld zijn aan de meridianen die passen bij de herfst, zodat je na de sessie helemaal ontspannen en in balans bent. En waarschijnlijk slaap je als een roos de komende nacht! We sluiten de workshop af met een kopje thee en iets lekkers!

Ervaar de rust en ontspanning van restorative yoga

Planning:
10:00 ontvangst
10:15 – 12:15 workshop
12:15 – 12:30 afronding

De kosten voor de workshop zijn 25 euro per persoon.

Interesse? Neem contact op via middels het contactformulier/ of bel 06-15116387.

Wil jij een uitje organiseren?

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Blijlijf workshops te boeken als groep. Indien gewenst wordt een hartelijke ontvangst met thee en lekkers verzorgd, zodat je hier met jouw groep een echt uitje van kunt maken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht

Meer weten? Neem contact op!