Workshops

Regelmatig worden er workshops georganiseerd bij Blijlijf. Hieronder lees je welke workshops in de planning staan, maar je kunt ook zelf contact opnemen als je een workshop voor een groep aan het organiseren bent.

Wintertijd, yin tijd: 15 december  2019

Winter is de tijd voor de yin; het element water past bij de functie van het bindweefsel, waar de yin yoga zijn helende werk doet. Gun je lichaam in deze periode van het jaar wat extra rust om te kunnen reflecteren op de voorbije periode en om met nieuwe energie straks weer het voorjaar in te kunnen gaan! 


We starten met een meditatie waarin we in alle rust naar binnen keren. Vervolgens nemen we de tijd om de energiebanen van de meridianen die bij de winter horen te verkennen. Vervolgens gaan we naar de yin houdingen; Houdingen waarbij de nier- en de blaasenergie gestimuleerd worden zijn in deze periode extra fijn om te doen. Op die manier creëer je een gezonde balans tussen rust en activiteit en laad je jezelf weer op met nieuwe energie. 


We sluiten af met een heerlijke eindontspanning, een kopje thee en wat lekkers. En misschien wil je in de periode daarna thuis, de houdingen af en toe nog eens doen…Wintertijd, yin tijd!

wintertijd, yin tijd bij Blijlijf

Planning:
10:00 ontvangst
10:15 – 12:15 workshop
12:15 – 12:30 afronding

De kosten voor de workshop zijn 25 euro per persoon.

Interesse? Neem contact op via middels het contactformulier/ of bel 06-15116387.

Release, Relax, Reflect; 4 januari 2020

Op zoek naar meer balans en rust? Weer het gevoel hebben dat je zelf controle hebt over je leven? Wil je stress verminderen en beter bestand zijn tegen invloeden van buitenaf?

Ondanks dat yoga en vechtsport elkaars tegengestelden lijken, is dit verre van waar. Beide bewegingsvormen leiden tot stress vermindering, betere balans tussen hoofd en lijf en versterken je fysieke en mentale gesteldheid.

Wil jij weten welke vorm het beste bij jou past?

Begin 2020 dan goed en kom op 4 januari naar ‘Release, Relax, Reflect’

Blijlijf en Meant4Life nemen jou mee op een reis door de wereld van yoga en vechtsport en laten je ervaren wat deze ‘uitersten’ voor je kunnen betekenen.

Datum: zaterdag 4 januari 2020

Locatie: Studio Blijlijf, Roggelsedijk 17 Meijel

Programma:

Investering: € 75,- per persoon (incl. lunch en BTW)

Interesse? Neem contact op via middels het contactformulier of bel 06-15116387.

Wie is Heidi van Kampen?

Heidi van Kampen is outdoor coach en op z’n zacht gezegd nogal gedreven in haar vak. Vechtsport, survival en natuur zijn haar grote passies en in haar leven altijd een grote spiegel en steun geweest. Haar ervaring en enthousiasme past zij nu toe in haar eigen bedrijf Meant4Life met als doel jou meer uit jezelf en het leven te laten halen.

Desiree en Heidi delen, naast hun fascinatie voor beweging een voorgeschiedenis in de ICT-sector en hebben beiden (onafhankelijk van elkaar) een aantal jaren geleden het roer omgegooid. Hun gezamenlijke doel: jou de kracht van beweging laten ervaren!

Wil jij een uitje organiseren?

Daarnaast is het ook mogelijk om bij Blijlijf workshops te boeken als groep. Indien gewenst wordt een hartelijke ontvangst met thee en lekkers verzorgd, zodat je hier met jouw groep een echt uitje van kunt maken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht

Meer weten? Neem contact op!