Restorative yoga

Voel je dat je lichaam aan rust toe is? Ervaar dan de ontspannende en helende werking van restorative yoga. Restoratief betekent herstellend. Restorative yoga brengt je helemaal tot rust en laat je lichaam zichzelf weer opladen. Je blijft tijdens de les langer in houdingen, waarbij je jezelf optimaal ondersteunt met kussens. De houdingen zijn zachter dan bij yin yoga. Op die manier kun je lichaamspanningen loslaten en kun je stress en vermoeidheid verminderen. Heerlijk om even bij te komen of om je te helpen bij je herstel van bijvoorbeeld een operatie of een burnout.

Maak het jezelf gemakkelijk, dekentje erbij en rust uit…..!

Bij restorative yoga is het belangrijk om het jezelf helemaal gemakkelijk te maken en het werkt diep door. Daarom is er veel aandacht voor individuele begeleiding.

Een restorative yoga les duurt een uur en een kwartier. Meer informatie over de lesmomenten vind je in het lesrooster.

Om te kijken of restorative yoga bij jou past is het mogelijk om een gratis proefles te nemen. Op die manier kun je kijken of het iets voor jou is! Om je de tijd te geven om ook de uitwerking te voelen is het mogelijk om maximaal 2 proeflessen bij te boeken. Deze zijn 10 euro per les. Daarna zijn de losse lessen 12,50 euro per les. 

Uiteraard kun je ook meteen voor een lessenkaart kiezen. Dan betaal je 162,50 voor 15 lessen. Zo’n kaart is 20 weken geldig (exclusief de genoemde vakanties onder het lesrooster). Heb je voorkeur voor een ander tijdstip, laat het weten!

Op het moment zijn er geen wekelijkse lessen gepland, maar dat kan veranderen. Interesse? Neem contact op!