Massage

Even genoeg van alle drukte en even ‘terug in je lijf’? Ik kan je daarbij helpen. In mijn praktijk geef ik massages aan vrouwen die even willen loskomen van de drukte van alledag. Een massage biedt je de gelegenheid om helemaal terug te komen bij jezelf en spanningen los te laten. 

Kom en ervaar! 

De ontspanningsmassage duurt een uur. Van te voren bespreken we waar je behoefte aan hebt en of een lichaamsdeel, bijvoorbeeld je rug of schouders, wat extra aandacht nodig heeft. Na de massage is er tijd om even bij te komen onder het genot van een kopje thee. Het tarief voor een ontspanningsmassage van een uur is 57,50 euro.

Wil je iemand een mooi cadeau geven? Geef dan een cadeaubon en geef een vriendin, familielid of collegaatje een uur genieten cadeau!

Ontspanningsmassage met aandacht

Zwangerschapsmassage

Ook is het mogelijk een speciale zwangerschapsmassage te ontvangen. Deze massage is heerlijk ontspannend voor de aanstaande mama en kan een aantal zwangerschapsklachten helpen verminderen. Het tarief is gelijk aan het tarief voor de ontspanningsmassage. Voor meer informatie kun je altijd bellen!

 Laat je verrassen!

Interesse? Neem contact op!