Massage

Alle massages, behalve de mini massage cursus zijn enkel voor dames.

Ontspanningsmassage

Even genoeg van alle drukte en even ’terug in je lijf’? Ik kan je daarbij helpen. In mijn praktijk geef ik massages aan vrouwen die even willen loskomen van de drukte van alledag. Een massage biedt je de gelegenheid om helemaal terug te komen bij jezelf en spanningen los te laten. 

Kom en ervaar! 

Een heerlijk rustige ruimte, met plek voor een theetje.

Deze ontspanningsmassage met massageolie duurt een uur. Van te voren bespreken we waar je behoefte aan hebt en of een lichaamsdeel, bijvoorbeeld je rug of schouders, wat extra aandacht nodig heeft. Na de massage is er tijd om even bij te komen onder het genot van een kopje thee. Het tarief voor een ontspanningsmassage van een uur is 62,50 euro.

Wil je iemand een mooi cadeau geven? Geef dan een cadeaubon en geef een vriendin, familielid of collegaatje een uur genieten cadeau!

Ontspanningsmassage met aandacht

Zwangerschapsmassage

Ook is het mogelijk een speciale zwangerschapsmassage te ontvangen. Deze massage is heerlijk ontspannend voor de aanstaande mama en kan een aantal zwangerschapsklachten helpen verminderen. Ook deze massage is met massageolie. Het tarief is gelijk aan het tarief voor de ontspanningsmassage. Voor meer informatie kun je altijd bellen!

Ontspanningsmassage in de stoel

Voor als je wat minder tijd hebt, vooral je rug, nek en schouders aandacht wil geven, of je liever je kleding aanhoudt, is er de ontspanningsmassage in de stoel. Tijdens deze massage worden met knedingen, drukpunten en strekkingen je rug, schouders en nek weer heerlijk los. Ook deze massage is alleen voor dames.

Ontspanningsmassage in de stoel

De tarieven zijn als volgt:

30 minuten: 32,50 euro

Gun jij jezelf een vrij en los lijf? Laat je verrassen!

 Mini massage cursus

Wil jij graag masseren leren? Bij Blijlijf kun je een mini massage cursus boeken voor 2 personen. Je leert een ontspanningsmassage aan elkaar te geven aan rug, nek, hoofd, schouders en voeten. Na de cursus/workshop kun je dit bij elkaar in huiselijke kring toepassen. Je ontvangt ook een keurig naslagwerkje om alles nog eens terug te kunnen lezen. Iets voor jou en je partner/collega/familielid/vriend of vriendin?

Graag maak ik jullie wegwijs in het geven en ontvangen van massage

Wat leer je?

  1. Wanneer wel/ niet masseren (contraindicaties)
  2. Effecten van massage
  3. Voorbereiding van de massage
  4. Houding van de masseur, zodat je veilig leert werken
  5. Basishandgrepen voor een massage
  6. Een rug, nek en hoofd massage geven en ontvangen
  7. Een voetmassage geven en ontvangen.

Inbegrepen:

Gebruik van massagebenodigdheden, zoals badlakens, olie, massagetafel. Thee, water en iets lekkers.

Je geeft je op in tweetallen, dus met (een) vriend of vriendin, familielid etc.

De workshop duurt 2 x 2 uur en de kosten zijn 100 euro per persoon. Daarvoor krijg je met z’n tweetjes alle aandacht van de docent, dus je leert supersnel! We prikken onderling een datum, wanneer het ons uitkomt. Wil je juist meer of minder leren, dan overleggen we wat voor jullie van toepassing is. Wil je liever met een groep les (tegen een goedkoper tarief), laat het me weten. Uiteraard kun je dit mooie idee ook cadeau doen met een cadeaubon van Blijlijf!

Interesse? Neem contact op!

Alle massages vinden plaats in een speciale ruimte op de eerste verdieping van Fysio Centrum Meijel, op de Pastoor Frischestraat 23 in Meijel.