Massage

Vanaf 11 mei 2020 is het weer toegestaan om te masseren en heet ik je dus weer van harte welkom in mijn praktijk. Uiteraard neem ik alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om de massage zo veilig mogelijk te laten verlopen. We kunnen alleen een afspraak plannen en laten doorgaan als je geen verkoudheidsklachten hebt.

Zorg dat we allebei gezond blijven!

Uiteraard houden we voor en na de massage extra afstand; het gezicht masseer ik tijdelijk niet. Voor de massage wassen en desinfecteren we onze handen. Verder is het van belang dat je zo min mogelijk aanraakt, dus ga thuis nog even naar het toilet. Uiteraard zorg ik ervoor dat alles extra goed wordt schoongemaakt. Als we beiden niet ziek zijn, is een mondkapje niet nodig. Reken je jezelf tot een kwetsbare groep dan masseer ik liever niet. Verder kan ik een (niet-chirurgisch) mondkapje dragen als je dat graag wil.

En een lekker kopje thee of water kan nog steeds, maar dat ontvang je dan in een plastic bekertje. Er is een ding dat hopelijk niet verandert en dat is het ontspannen gevoel tijdens en na de massage.

Even genoeg van alle drukte en even ‘terug in je lijf’? Ik kan je daarbij helpen. In mijn praktijk geef ik massages aan vrouwen die even willen loskomen van de drukte van alledag. Een massage biedt je de gelegenheid om helemaal terug te komen bij jezelf en spanningen los te laten. 

Kom en ervaar! 

De ontspanningsmassage duurt een uur. Van te voren bespreken we waar je behoefte aan hebt en of een lichaamsdeel, bijvoorbeeld je rug of schouders, wat extra aandacht nodig heeft. Na de massage is er tijd om even bij te komen onder het genot van een kopje thee. Het tarief voor een ontspanningsmassage van een uur is 57,50 euro.

Wil je iemand een mooi cadeau geven? Geef dan een cadeaubon en geef een vriendin, familielid of collegaatje een uur genieten cadeau!

Ontspanningsmassage met aandacht

Zwangerschapsmassage

Ook is het mogelijk een speciale zwangerschapsmassage te ontvangen. Deze massage is heerlijk ontspannend voor de aanstaande mama en kan een aantal zwangerschapsklachten helpen verminderen. Het tarief is gelijk aan het tarief voor de ontspanningsmassage. Voor meer informatie kun je altijd bellen!

 Laat je verrassen!

Interesse? Neem contact op!